samen op pad

mijn aanbod

Coaching/begeleiding

Ik werk in het moment van onze ontmoeting met de vraag die op dat moment in jou het meest dominant is.
Samen gaan we op pad en nodig ik jou – op de voor jou meest passende wijze – uit om stappen te maken.
Ik werk vanuit het goede gesprek, systemisch werk, emotiecoaching, visualisaties, ademwerk, stilte, creatief werk, etc. Telkens vanuit wat voor jou op dat moment nodig en mogelijk is.
Hierbij is het ook mogelijk om te kiezen voor wandelcoaching. De natuur biedt veel mogelijkheden voor reflectie. In beweging zijn helpt om datgene wat zich toont door te laten stromen.

Tevens begeleid ik aankomende emotiecoaches in hun professionele ontwikkeling.

persoonlijke sleutel

Ik begeleid jou in het vinden van jouw persoonlijke sleutel. Een persoonlijke sleutel is hoe onze essentie zich uitdrukt. De activiteit van ons hart waarmee we direct reageren op onze omgeving en ons levensdoel vervullen. Iets wat voor ons heel natuurlijk is. Het spreekt op een duidelijke manier over ons ware zelf. Het beschrijft de unieke manier waarop we bijdragen aan onze (wereld)gemeenschap.

De persoonlijke sleutel is een deel van ons dat er altijd is geweest, maar niet altijd bekend is. Het is sterk verbonden met de essentie van wie we zijn. Maar waar onze essentie statisch is, beschrijft de persoonlijke sleutel de activiteit van die essentie – de dynamiek van dat essentiële Zelf, die we ook ervaren als de unieke werking van de intelligentie van ons hart. Oftewel hoe onze hartintelligentie tot expressie komt.

Mijn Persoonlijke Sleutel is ‘I am Light’.
Het 
betekent licht brengen en licht schijnen op dat wat nog niet gezien kon worden. Ook toont het zich in het letterlijk en figuurlijk lichter maken van een last. De Persoonlijke Sleutel is voor mij een anker. Het brengt mij telkens weer terug naar mijn kracht en mijn unieke bijdrage aan de wereld.  Een Persoonlijke Sleutel sessie, helpt je om jouw ‘anker’ te vinden.

(individuele) retraite

Elke individuele retraite is maatwerk. Afgestemd op jouw mogelijkheden en behoefte stellen we samen het ‘programma’ op. De begeleiding kan daarom variëren qua intensiteit en kan zo nodig gedurende de retraite worden aangepast. We zoeken naar de goede balans van begeleiding, verwerking, rust en tijd voor jezelf.

meeting the mystery of money

Heb je je ooit afgevraagd welke rol geld speelt in je leven?
Wat geld voor jou betekent en waarom?

In deze magische en diepgaande (online) workshop onderzoek je je relatie tot geld. Je verkent oude patronen, overtuigingen en beperkingen en wordt uitgenodigd deze te transformeren. Om zo vanuit vertrouwen een nieuwe relatie met geld op te bouwen.

Aan de hand van de archetypes God van Geld, Godin van Overvloed, Behoeder van Samenzijn, Condor en Adelaar en het gebruik van ceremonie en muziek, maken we een persoonlijke en gemeenschappelijke reis door het land van geld. Het proces verbeeldt het archetypische verhaal achter onze relatie met geld, het doel, de uitdaging en uitkomst en zet een nieuwe toon neer voor de toekomst van ons samenzijn en de economie.

“Mijn deelname aan de workshop Meeting the Mysterie of Money was een onverwacht diepgaande ervaring. Hoewel geld de ingang is, raakte het veel dieper gelegen persoonlijke thema’s in mijzelf. Daarmee werd het een wonderschone beleving onder warme, liefdevolle en deskundige begeleiding.”

Download de flyer

Teams en groepen

In teams en groepen wil het soms niet (gaan) stromen. Ondanks alle goede wil blijven de resultaten uit en wordt het potentieel van het team of de groep niet geleefd. Hier kunnen oorzaken aan ten grondslag liggen vanuit de bovenstroom (analytisch te benaderen) of vanuit de onderstroom (systemisch fenomenologisch te benaderen). Binnen The Bright Perspective gaan we op zoek naar de oorzaken en begeleiden we het team of de groep naar inzicht. Waar gewenst lopen we voor een korte (of langere) periode met het team mee als ondersteuning voor het leven van hun potentieel.
Ik ben gecertificeerd partner van TeamConnect.  TeamConnect is een krachtig online tool. Het geeft in korte tijd diepgaand en héél trefzeker inzicht in de onbewuste factoren die een team succesvol en effectief maken. TeamConnect maakt de essentie van je team – inclusief de blinde vlekken – vlot, liefdevol en oordeelloos inzichtelijk. Zodat je daarmee gegarandeerd verder kunt. En TeamConnect laat je vooral ook zien waar ongebruikt potentieel (dat wat er nog meer mogelijk is) voor het oprapen ligt. En uiteraard hoe je daarmee aan de slag kunt. Naast inzicht levert TeamConnect je ook uitzicht!
 Certified Partner

 

Vanuit de kern in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Dorannejanssen 2021 | Privacy statement | Ethische code