vanuit de kern in beweging

GAAND!

Welkom bij GAAND!

GAAND! helpt mensen en organisaties in beweging te brengen door eerst even stil te staan om van hieruit te ontdekken wat nodig is. In de meeste gevallen is veel (on)bewuste kennis aanwezig om de dingen goed te doen. Soms is hulp van buiten nodig om dat wat stagneert weer op gang te brengen.

w

Coaching is van blijvende waarde

Mijn wijze van coachen is waardevol en blijvend van waarde. Op een eenvoudige en heldere wijze begeleid ik je naar je eigen stuur. Gecoacht worden is niet hard werken, maar gericht op (weer) bewustzijn creëren op jouw eigen systeem. Je geeft jezelf daarmee een groot cadeau. Het is ondersteunend in alle fases van het leven, zowel in je privé als professionele omgeving. Als betrokken buitenstaander maak ik je bewust van dat wat in jou is en hoe je het stuur weer zelf in handen kunt nemen.

u

Waarom…..

Als we om ons heen kijken wordt steeds duidelijker dat er een verandering nodig is in onze maatschappij en de wereld. De eerste verandering waar je invloed op hebt is de ontwikkeling van jezelf en als je zelf verandert verandert de omgeving automatisch met je mee. Het wachten op de buitenwereld maakt je afhankelijk, jezelf ontwikkelen maakt onafhankelijk.

Vanuit de kern in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Dorannejanssen 2021 | Privacy statement | Ethische code