over mij

… in woorden

Een idealist met beide voeten op de grond. Als klein kind keek ik al in verwondering om mij heen. Telkens weer de vraag: ‘Waarom gaat het zoals het gaat?’. Deze nieuwsgierigheid was leidraad bij mijn eigen ontwikkeling, zowel op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Een pad van vallen en weer opstaan, van pijn en verdriet, van blijdschap en geluk, maar vooral van dankbaarheid. Alle ervaringen hebben mij een rijk mens gemaakt.

Een reis die doorgaat, steeds ben ik weer nieuwsgierig naar wat zich mag ontvouwen vanuit het hart, een basishouding van CareFirst.

Deze oprechte nieuwsgierigheid en ervaring zet ik ook professioneel in, individueel of in groepen. Met een open hart, met kennis en vanuit mijn eigen doorleefde ervaring loop ik een korte of langere periode mee. Aansluiten bij wat zich aandient en ontdekken waar de opening komt of gecreëerd kan worden. Waar zit de beweging om vrijer in jezelf te bewegen in relatie tot je overtuigingen of de buitenwereld. Waar ontstaan de ideeën voor de volgende stap. Waar kan ik bijdragen aan de invulling van jouw rol of functie. Waar kan de eerste stap gezet worden in een verbeterde samenwerking binnen het team. Waar kan de flow ontstaan binnen het team. Kortom waar gaat het hart weer stromen.

Zie ook en meer …

 

 

wat anderen over mij zeggen ….

De kracht van Doranne zit er in dat ze precies in staat is de ander op zijn unieke tempo precies daar te brengen waar de kern zit van het niet-functionele. Daardoor wordt de misvatting niet alleen mentaal gezien maar, en daar gaat het om, ook wordt doorzien op gevoelsniveau en op de laag van dieper weten. Ze neemt jouw tempo aan maar durft ook bij te sturen door de juiste vragen te stellen. Ze brengt hierdoor iets op gang waardoor de stroom in de goede richting weer wordt ervaren. Doranne weet de kracht van de stilte in te zetten, zodat je wordt uitgenodigd een vrije ruimte te betreden. De ruimte waar onder haar subtiele begeleiding inzicht als vanzelf verschijnt.

Ria Franssen

Psycholoog, coach en docent

Ik ervaar Doranne als een uitzonderlijk fijn en wijs persoon. Elke keer weer voel ik ontroering in haar nabij-zijn; zij leeft zo vanuit haar hart in harmonie met zichzelf en het leven en met álles wat zich aandient.
Doranne voelt en handelt vanuit haar innerlijke kracht en intuïtief weten. Zij is in volledige aandacht, in het moment, open en nieuwsgierig. Zij verstaat de kunst van Leeg Zijn en van Leeg Luisteren; Doranne is er, in oprecht, oordeelvrij en open gewaarzijn.
Haar communicatie is zuiver en waarachtig en komt rechtstreeks uit haar kern. En juist doordat Doranne vanuit haar basis voelt en handelt, juist daardoor komen uit haar heel krachtige vragen. In mijn ervaring brengt zij mij daarmee ook weer naar die diepere laag in mij, naar die laag waar doorgaans zoveel stof op ligt. Het effect daarvan is: verandering, inzicht, een ‘oja..’, een ‘aha!’, een verschuiving van perspectief. Het gaat vanzelf doordat Doranne je tot in je vezels je eigen wijsheid, je eigen krachtige kern laat ontdekken. Het contact, het samen-zijn met Doranne kan een diepe, transformerende ervaring zijn.

Ella

Cliënt

Doranne, jouw talent is verlichten. Wat mij betreft een resultaat van een heel goed invoelend vermogen en een rust van waaruit je de soms kleine dingen ervaart en aanraakt die een wezenlijk verschil maken. Je bezit de kracht om diepgang op te zoeken zonder dat het ‘zwaar’ wordt. Met jouw warme, kalme en lichte energie, kun jij ook anderen laten stralen. Vanuit een stille maar krachtige overtuiging dat er dingen in deze wereld echt anders kunnen.

Lydie Coolen

Coach en trainer

Doranne blijft liefdevol en geduldig aanwezig, juist ook op die momenten dat ik mijzelf niet zo leuk vind. Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb om weer tot mijzelf te komen en weet de juiste snaar te raken waardoor ik zelf met nieuwe inzichten weer verder kan!

Chantal

Cliënt

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Dorannejanssen 2021 | Privacy statement | Ethische code