Voor organisaties

Wat is de bedoeling van jouw organisatie? Wat is het doel van je organisatie? Twee ogenschijnlijk gelijkluidende vragen, maar met één essentieel verschil: het een refereert aan het hart en het ander aan het hoofd. Beiden zijn nodig in een goede balans en relatie met elkaar. Deze balans is niet in elke organisatie aanwezig. Veelal heeft regeldrift de overhand gekregen boven het stimuleren van verantwoordelijkheid nemen. De betrokkenheid en verbinding met de organisatie komt daarmee onder druk. Het beschikbare potentieel van en binnen de organisatie wordt daardoor niet optimaal benut. Hoe kan deze minder effectieve spiraal worden doorbroken? Dit is voor elke organisatie weer anders. Ik ga graag met jullie op (her)ontdekkingstocht naar jullie potentieel en mogelijkheden, want een ding is zeker: de oplossing ligt altijd in de organisatie zelf!

(Team)Coaching

Stagnaties in groeps- of individuele processen vragen soms om een (klein) duwtje in de rug, zodat de persoon of de groep zelf weer verder kan. Dit duwtje moet passend zijn voor de betreffende situatie. Verschillende invalshoeken zijn daarbij mogelijk, zoals systemisch, procesmatig en gedrag.

 

Training

In-company en met open inschrijving geef ik trainingen op het gebied van zelfmanagement gericht om (persoonlijk) leiderschap vorm te geven.

Procesbegeleider

Als procesbegeleider sta ik naast jullie in het ontwikkelproces. Als buitenstaander om telkens de juiste vragen te stellen, zodat jullie je eigen proces lopen. Geen standaard route, maar aansluitend op wat nodig is. Onderzoekend vanuit bovenstroom én onderstroom. Expliciet makend wat impliciet aanwezig is.

Vanuit de kern in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Dorannejanssen 2021 | Privacy statement | Ethische code