Voor particulieren

Verlang jij ernaar om (weer) zelf sturing te geven aan je leven? En zo de omgeving en je eigen leven positief te beïnvloeden? Ik breng je in contact met je eigen navigatiesysteem van gedachten en emoties.
Dit doe ik op diverse manieren, waaronder de methode van EmotieCoaching en van systemisch werken. Deze methodes blijken in samenhang met mijn andere ervaring zeer effectief te zijn. Ik werk vanuit een doorleefde en doorvoelde ervaring en juist het totaalpakket levert de toegevoegde waarde op.

Coaching

Emoties en gedachten zijn ons navigatiesysteem en anker in het leven. Als we onze emoties en gedachten gewaarworden, ontstaat er bewustzijn op onbewuste processen. Door inzicht en erkenning van wat zich voordoet krijgen we ons eigen stuur in handen. Daarmee verdwijnen niet de hobbels uit ons leven, maar wel de manier hoe je er mee om gaat.

Supervisie

In de rol van supervisor begeleid ik (beginnende) coaches naar hun eigen krachtige professionaliteit.

Workshops

Ik organiseer workshops op het gebied van emotiemanagement. Dit is een mooie aanvulling op individuele gesprekken vanwege de kracht van een groep. Of het is een eerste kennismaking met mijn manier van coachen en de start van een daaropvolgend diepgaander individueel traject.

Tarieven

Coaching particulier €95
Coaching particulier via Skype/Facetime €75
Coaching zakelijk €135 exclusief BTW

Supervisie €110 exclusief BTW

Ik vind het belangrijk dat iedereen een beroep kan doen op een coach om zo vanuit eigen stevigheid sturing te geven aan het leven. Daarom zet ik een deel van mijn omzet in om mensen die niet over de financiële middelen beschikken te coachen. Voor deze mensen reken ik een (sterk) gereduceerd tarief. Neem hiervoor contact met mij op.

 

Vanuit de kern in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Dorannejanssen 2021 | Privacy statement | Ethische code