wat doe ik

Voor Particulieren

Verlang jij ernaar om (weer) zelf sturing te geven aan je leven? En zo de omgeving en je eigen leven positief te beïnvloeden? Ik breng je in contact met je eigen navigatiesysteem van gedachten en emoties en hoe je ze positief ten dienste van jezelf in kunt zetten.

Voor Organisaties

Wat is de bedoeling van jouw organisatie? Wat is het doel van je organisatie? Twee ogenschijnlijk gelijkluidende vragen, maar met één essentieel verschil: het een refereert aan het hart en het ander aan het hoofd. Beiden zijn nodig in een goede balans en relatie met elkaar. Deze balans is niet in elke organisatie aanwezig. Veelal heeft regeldrift de overhand boven het stimuleren van verantwoordelijkheid nemen. Het totale potentieel van de organisatie wordt daardoor niet optimaal benut. Hoe kan je deze minder effectieve spiraal doorbreken? Dit is voor elke organisatie anders. Ik ga graag met jullie op (her)ontdekkingstocht naar jullie potentieel.

Wat anderen over mij zeggen…..

De kracht van Doranne zit er in dat ze precies in staat is de ander op zijn unieke tempo precies daar te brengen waar de kern zit van het niet-functionele. Daardoor wordt de misvatting niet alleen mentaal gezien maar, en daar gaat het om, ook wordt doorzien op gevoelsniveau en op de laag van dieper weten. Ze neemt jouw tempo aan maar durft ook bij te sturen door de juiste vragen te stellen. Ze brengt hierdoor iets op gang waardoor de stroom in de goede richting weer wordt ervaren. Doranne weet de kracht van de stilte in te zetten, zodat je wordt uitgenodigd een vrije ruimte te betreden. De ruimte waar onder haar subtiele begeleiding inzicht als vanzelf verschijnt.

Ria Franssen

Psycholoog, coach en docent

Ik ervaar Doranne als een uitzonderlijk fijn en wijs persoon. Elke keer weer voel ik ontroering in haar nabij-zijn; zij leeft zo vanuit haar hart in harmonie met zichzelf en het leven en met álles wat zich aandient.
Doranne voelt en handelt vanuit haar innerlijke kracht en intuïtief weten. Zij is in volledige aandacht, in het moment, open en nieuwsgierig. Zij verstaat de kunst van Leeg Zijn en van Leeg Luisteren; Doranne is er, in oprecht, oordeelvrij en open gewaarzijn.
Haar communicatie is zuiver en waarachtig en komt rechtstreeks uit haar kern. En juist doordat Doranne vanuit haar basis voelt en handelt, juist daardoor komen uit haar heel krachtige vragen. In mijn ervaring brengt zij mij daarmee ook weer naar die diepere laag in mij, naar die laag waar doorgaans zoveel stof op ligt. Het effect daarvan is: verandering, inzicht, een ‘oja..’, een ‘aha!’, een verschuiving van perspectief. Het gaat vanzelf doordat Doranne je tot in je vezels je eigen wijsheid, je eigen krachtige kern laat ontdekken. Het contact, het samen-zijn met Doranne kan een diepe, transformerende ervaring zijn.

Collega

Doranne blijft liefdevol en geduldig aanwezig, juist ook op die momenten dat ik mijzelf niet zo leuk vind. Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb om weer tot mijzelf te komen en weet de juiste snaar te raken waardoor ik zelf met nieuwe inzichten weer verder kan!

Cliënt

Vanuit de kern in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Dorannejanssen 2021 | Privacy statement | Ethische code