uitwisseling

wat kost het

individuele begeleiding

Een nieuwe samenleving vraagt een andere manier van uitwisseling. Daarom hanteer ik als uitgangspunt een liefdevolle bijdrage op basis van je waardering voor mijn diensten en jouw persoonlijk budget. Na iedere coachsessie zal ik je vragen om een bedrag te bepalen wat goed voelt voor jou. Ik zal daarop delen hoe dit voor mij voelt. In overleg komen we zo tot een (financiële) uitwisseling die voor beiden goed voelt. Ik hanteer een richtbedrag van €95 per uur, dit kan dus gelijk blijven of meer of minder worden.
Deze manier van ‘betalen’ past bij een nieuwe wereld. Je oefent met het betalen van een eerlijke prijs, voor jezelf en naar mij toe. Zo blijft er balans tussen geven en nemen.
Van de opbrengst van een Persoonlijke Sleutel sessie doneer ik een deel aan de Stichting voor een CareFirst Wereld.

Voor werkgevers (indien er sprake is van loondienst) hanteer ik een vast tarief van €125 per uur excl. BTW. 

De individuele begeleiding kan zowel live als online plaatsvinden.

De kosten voor een retraite zijn afhankelijk van het programma dat we gezamenlijk samenstellen. Overnachtingskosten kunnen op verzoek onderdeel uitmaken van de prijs.

 

groepen/teams

Op basis van een inleidend gesprek doe ik een voorstel wat de meest passende begeleiding kan zijn voor deze groep of dit team, zowel op inhoud als op de financiële uitwisseling. 

Meeting the Mystery of Money

De vaststelling van de financiële waardering voor de workshop maakt onderdeel uit van de workshop. Het richtbedrag is €120.
Een deel van de opbrengst doneren wij aan de Stichting voor een CareFirst Wereld.

Vanuit het hart in beweging

nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

© Dorannejanssen 2021 | Privacy statement | Ethische code